Acte central: Parlem de Vida al Final de la Vida

Debat

La nostra societat viu sovint d’esquena a la mort i només els professionals que hi treballen cada dia o quan ens toca de prop, hem d’entomar-ho i viure aquest procés de la millor manera possible. Reflexionar-hi, parlar-ne, pensar-hi per a quan ens hi trobem, conèixer quins recursos tenim al nostre abast i com fer-ne ús quan cal, quins drets ens emparen en la presa de decisions, etc. són els objectius d’aquest acte central que us oferim.

I ho volem fer des de la veu i expertesa de persones que des de diferents vessants treballen amb el final de la vida, des de la reflexió ètica al voltant de la vulnerabilitat, la vellesa i alhora l’autonomia personal, des de l’àmbit mèdic i social, des de les institucions que ajuden les persones i les acompanyen, i des del marc legal que tenim sobre totes aquestes qüestions.

Comptarà amb:  Victòria Camps (filòsofa i presidenta de la Fundació Víctor Grífols i Lucas), Jordi Amblàs (responsable d’Atenció integrada social i sanitària del Departament de Salut), Cristina Vallès (presidenta de DMD Catalunya) i Núria Terribas (jurista i directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas) . Sònia Querpresentarà i moderarà l’acte.

T’hi esperem!

Inscripció acte central: Parlem de Vida al Final de la Vida

Política de privacitat(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Data

22/05/2024
Caducat!

Hora

18:00

Lloc

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona