Cine-Fòrum Virtual amb ‘Mi vida sin mi’

Cine-fòrum

Els Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen un cinefòrum virtual. Originalment dirigit als estudiants del Grau de Psicologia, estarà obert al públic en general interessat a veure la pel·lícula “Mi vida sin mí” d’Isabel Coixet i participar en el debat virtual, on es discutiran aspectes com l’afrontament del final de vida o la comunicació de males notícies.

Visionat

Durant la setmana prèvia al debat, es podrà accedir i visionar la pel·lícula “Mi vida sin mí” a través de la plataforma Filmin.

Col·loqui

El col·loqui tractarà sobre l’afrontament de la mort i l’amor i tindrà lloc el dijous 9 de maig de 18 h a 19 h. Estarà dinamitzat per Cruz Sánchez, psicòloga experta en psicooncologia i psicologia pal·liativa de l’Equip d’Atenció PsicoSocial (EAPS) del CSAPG, i Belén Jiménez, psicòloga especialitzada en dol i personal docent i investigador de la UOC.

Sinopsi

L’Ann té 23 anys, dues filles i un marit que passa més temps a l’atur que treballant, una mare que odia el món, un pare que porta 10 anys a la presó, treballa netejant una universitat a les nits a la que mai podrà assistir durant el dia… Viu en una caravana al jardí de casa la seva mare, als afores de Vancouver. Aquesta existència gris canvia completament després d’un reconeixement mèdic. Des d’aquell dia, paradoxalment, l’Ann descobreix un inusual plaer de viure, guiada per un impuls vital: elaborar una llista de coses que vol fer abans de morir.

Data

09/05/2024
Caducat!

Hora

18:00

Lloc

En línia