Disseny al Final de la Vida

Debat

Com a dissenyadores, quan dissenyem productes, serveis, espais i experiències donem forma al món i això comporta una responsabilitat. Quan, a més a més, aquests productes, serveis, espais i experiències són en un context de vulnerabilitat com ho és el final de la vida, la responsabilitat és extra.

Com el disseny ens pot ajudar a fer front a la mort i trencar el tabú de parlar-ne? Com podem dissenyar nous espais i serveis per crear les condicions necessàries perquè les persones facin front a aquest moment de la vida amb dignitat, sensibilitat i cura? Com podem dissenyar entorns i ecosistemes que facilitin la comunicació i acompanyin a les persones que han d’afrontar aquest moment?

La Clara Rius (Ahead BCN), la Lekshmy Parameswaran (The Care Lab), en Xavier Ramoneda (Mirag Arquitectura) i l’Ivor Williams (Mortals) debatran sobre aquestes preguntes -i algunes més!- i compartiran els seus casos pràctics a la taula rodona de Disseny & Final de Vida que celebrarem al nou Tanatori de Sants (Pròxima Serveis Funeraris) el pròxim 21 de Maig. La Júlia Benini moderarà el debat. Comptarem amb servei de traducció simultània.

Inscripció taula rodona Disseny al Final de la Vida

Política de privacitat(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Data

21/05/2024
Caducat!

Hora

18:00

Lloc

Tanatori de Sants