Parlem de la Mort a través dels Llibres

Acte inaugural

L’art i la cultura, des de les seves diferents disciplines, sempre han contribuït a expressar emocions complexes que costen d’acceptar i digerir, a obrir el diàleg sobre temes que ens preocupen socialment, plantejar noves preguntes i desgranar la realitat, que sempre és polièdrica. La mort n’és un exemple clar. A totes ens costa parlar-ne perquè és trist i complicat, i pensem que així evitem sofriment. Però no parlar-ne dificulta encara més l’afrontament d’aquest moment inexorable.

Per això, el dia 8 de Maig donarem el tret de sortida al Festival de Vida al Final de la Vida parlant amb 3 autors que s’han atrevit a abordar aquest tema des de diferents estils literaris i per a diferents públics. Perquè parlar de mort és parlar de vida i, com la cultura, ens fa més lliures.

Espartac Peran (Tres desitjos abans de morir, El Secret de la Calaixera), Cristina Llagostera (Morir con amor) i Soledad Romero (El meravellós llibre de la mort) seran els autors convidats. El periodista Pol Izquierdo moderarà el diàleg. També presentarem el programa complet del festival.

T’hi esperem!

Inscripció Acte inaugural

Política de privacitat(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Data

08/05/2024
Caducat!

Hora

18:30

Lloc

Biblioteca Jaume Fuster