Tallers per a instituts

Tallers a instituts
Us proposem dos tallers adreçats a instituts. Si el vostre centre està en l’activitat, podeu demanar-nos la disponibilitat de les activitats a través d’aquest formulari o posar-vos en contacte amb fundacio.grifols@grifols.com

Taller 1. Ara sí que en sé
Dates: 13 o 15 de maig

Amb l’objectiu de trencar el tabú a parlar sobre la mort amb els alumnes, us  proposem un taller de dues hores al vostre centre per a alumnes d’ESO i batxillerat, impartit per Xusa Serra, diplomada en Infermeria i llicenciada en Antropologia Social i Cultural.

El taller integra els coneixements sobre les pèrdues, el dol i la mort i el desenvolupament de la intel·ligència emocional amb la formació reglada, per tal de normalitzar la mort com a succés de la vida. Es tractaran les diferents pèrdues i canvis en la vida dels infants: separació dels pares, pèrdua de la salut d’un familiar i mort d’un ésser estimat, de forma que puguin entendre, gestionar i expressar les seves emocions.

Taller 2. Maleta pedagògica
Com parlar d’un tema tan complex com la mort amb els més joves? De quina forma es pot ajudar l’alumnat a comunicar les seves inquietuds sobre el final de vida i les emocions que els desperten? A través d’aquest taller es volen donar eines pedagògiques perquè els docents puguin tractar la mort i el final de la vida com un procés normal en el transcurs de la vida. En la literatura trobem un recurs útil per abordar aquestes qüestions, a fi de connectar els alumnes amb quina idea de bona vida tenen i també de bona mort.

Els participants en el taller obtindran una maleta pedagògica per poder traslladar els coneixements a l’aula de forma autònoma i treballar les competències emocionals. Es tracta d’una activitat d’una hora que s’adaptarà a les necessitats del centre i docents que hi participin.

Data

13/05/2024
Caducat!

Lloc

Instituts